Az Italdepo elktelezett hve a kultrlt alkoholfogyasztsnak.
Szeszesitalok fogyasztst 18 ven aluliaknak
nem ajnljuk s kiszolglni nem tudjuk.
Krjk nyilatkozzon letkorrl!
Igen, elmltam mr 18 ves | Nem, mg nem vagyok 18 ves
Foldal
Matrix Drops
dvzljk a Matrix Drops vilgban!
dvzljk a Matrix Drops vilgban!
Minden ami rzkelhet, az a valsgnak csak parnyi rszeA mindennapi let szmos megprbltatst tartogat az emberek szmra. Folyamatosan rnek olyan hatsok, amelyek egszsgnket krostjk: nemcsak a stressz, a kros krnyezeti rtalmak, hanem olyan problmk, amelyek prbra teszik rzseinket, kapcsolatainkat, lelkiismeretnket. Ezek miatt, a fizikai (azaz anyagi) testnk fltt ll finomabb rezgseink minduntalan srlnek, s ezek a negatv hatsok a fizikai testnkn vetlnek le, valamilyen kros elvltozs formjban. A legtbb testi problma elzmnye energetikai, rzelmi, kapcsolati, lelki, szellemi, gondolati srlsre, tlterhelsre vezethet vissza.

  • Szeretn magt jobban rezni a brben?
  • Gyakran fradtnak, levertnek, gondterheltnek rzi magt?
  • Lelki, kapcsolati, energetikai problmi vannak?
  • Szeretne vltoztatni, de nem tud?
  • Egy forradalmian j tallmnnyal segthetnk!
  • Nem gygyszer, nem gygyhats ksztmny.
  • Nem gygytunk, nem hitegetnk.


Megoldst knlunk, de csak akkor, ha n is szeretn!
Ezekre a problmkra jelenthetnek megoldst a Matrix Drops ksztmnyek.

A Matrix Drops segt az embereknek megtallni a sajt, helyes gondolataikat, s gy knnyebben kerlhetnek j tudatllapotba. A lthatatlan mezinkben keletkezett disszonancia slyossgt a fizikai testnkben bekvetkezett zavarok mrtke jelzi. Amikor az ember informcis mtrixban problma keletkezik, az mr jval a fizikai testben trtn megjelens eltt rzkelhet. A lthatatlan energiamezink tbbszr megprblkoznak a harmonizcival, m ha nem jrnak sikerrel, egy id utn a tnetek kivetlhetnek a fizikai testre.

Sokan nem tudjk elfogadni azokat a dolgokat, amik eltrnek a krnyezetkben megszokottaktl. Mg tbben vannak, akik vgynak a vltozsra, de nem tesznek rte semmit. Ezek az emberek kvlrl vrjk a segtsget, mert maguk kptelenek tenni rte. Rajtuk mi sem tudunk segteni. Minden emberbl csak az hvhat el, ami valjban – ha lappangva is – benne l. A Matrix Drops ltal teht megszabadulhatunk bels viszlyainktl s szenvedseinktl.

De miknt bnjunk ezekkel az elkerlhetetlennek tn negatv rzelmekkel?

Ltezik megolds, mely a bolygnk minden embernl alkalmazhat, amelyet mindenki megrthet s megtapasztalhat. Nem olyan dolgok ezek, amikrl meggyzhetek az emberek, hanem amirl sajt maguk gyzdhetnek meg. Egyszer dolog, amit brki megrthet s megtapasztalhat.

Elmltak azok az idk, amikor csak azt hittk el, amit lttunk. Manapsg egyre jobban tudatosul bennnk a llek fontossga. Az rzelmeink, gondolataink vgtelen mezejt sem ltjuk, de ezek irnytjk s hatrozzk meg letnk nagy rszt. Ki ms adhatn vissza lelknk, testnk erejt, ha nem mi magunk, azzal, hogy tudatosan megvltoztatjuk rzseinket, gondolatainkat, s ezzel segtjk lelknk tisztulst.

A Matrix Drops rzelmet vagy szenvedlyt nem kpes helyettesteni, de segtsget nyjt abban, hogy hasznlja merjen vltoztatni azon, amire a lelke mlyn vgyakozik. A Matrix Drops tovbblendti a sorsot, hiszen teljes let nincs boldogsg nlkl!

"...A legtbb emberen akkor lesz rr a pnik, amikor mr manifesztldott problmja van. Egy megemelkedett tudatllapot ember elre gondolkodik, s be sem megy abba a zskutcba, amibl olyan sokan rmlten prblnak kijutni. Teht fontos tudatni az emberekkel, hogy van tbb mdszer is, amivel a testi, lelki harmnijuk megrizhet. Ennek felbecslhetetlen kvetkezmnye, hogy a szervezetnkben mr meg sem jelenhetnek a zavart kelt tnyezk.
Ahol mr bekvetkezett a torzuls, ott gy hangoljuk vissza a szervezetet a termszetes anyagaink rezgseivel, informciival, mint a zongorahangol a hrokat."
(forrs: Kovcs-Magyar Andrs)
Hasznos oldalak: Ital.lap.hu | Vodka.lap.hu | Whiskey.lap.hu

ItalDepo | Cm: 1194 Budapest, Hofherr Albert u. 89. | gyflszolglat: +36 1 281-0015

;
Pinterest