Az Italdepo elkötelezett híve a kultúrált alkoholfogyasztásnak.
Szeszesitalok fogyasztását 18 éven aluliaknak
nem ajánljuk és kiszolgálni nem tudjuk.
Kérjük nyilatkozzon életkoráról!
Igen, elmúltam már 18 éves | Nem, még nem vagyok 18 éves
Főoldal
Tájékoztató
ÁSZF
ÁSZF
Általános Szerződési Feltételek

Az alábbi dokumentum a 1000-JÓ-S Kft. által üzemeltetett Italdepo webáruházban történő vásárlás jogi feltételeit tartalmazza. Ön megrendelésének jóváhagyásával a távollevők közötti szerződéskötésre vonatkozó jogszabály értelmében a feltételeket elfogadja, ezért kérjük, rendelésének véglegesítése előtt feltétlenül olvassa el!

Egyet nem értés esetén a rendszert nem használhatja!


ÜZEMELTETŐ

Az ITALDEPO webáruházát az 1000-JÓ-S Kft. működteti
Székhely: 1194 Budapest Hofherr Albert u. 89.
Telephely: 1194 Budapest Hofherr Albert u. 89.

Adószám: 11881852-2-43

Cégjegyzék szám: 01-09-681209
Kibocsájtó cégbíróság: Fővárosi Bíróság, mint Cégbíróság

Statisztikai számjel: 11881852-4711-113-01

Működési engedély szám: 6958-2

Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-53824/2012.

Elérhetőségeink:

Tel/fax: 06-1/281-00-15, 06-30/9417-385, 06-30/467-68-13

e-mail: info@italdepo.hu


1. AZ ÁSZF ÉRVÉNYESSÉGE

A jelen Tájékoztató, Általános Szerződéses Feltételek (ÁSZF) kizárólag olyan vásárlói szerződésekre vonatkoznak, amelyek a www.italdepo.hu oldalon keresztül az 1000-JÓ-S Kft. (továbbiakban Italdepo) céggel jönnek létre. Az ÁSZF tehát az Italdepo minden ajánlatára, szállítására és szolgáltatására érvényes, attól függetlenül, hogy a szerződés milyen távkommunikációs eszköz segítségével jött létre.

Ha egy vásárló egy megrendelést lead, akkor automatikusan elismeri a jelen ÁSZF-et és jóváhagyását adja hozzá. Az Italdepo jogosult az ÁSZF-et bármikor módosítani. A rendelés leadásával Ön elfogadja a módosított ÁSZF-et a mindenkori érvényes formában és jóváhagyását adja ahhoz.

Egyéb szerződéses feltételek, különösen a vásárlók szerződéses feltételei csak akkor érvényesek, ha azokat az Italdepo kifejezetten elismerte. Ebben az esetben a vásárlás sajnos nem lehetséges addig, amíg a vásárló a jelen Általános Szerződéses Feltételeket nem fogadta el.


2. AJÁNLATOK, SZERZŐDÉSKÖTÉS

A megrendelés és szerződéskötés az Italdepo Online Shopban kizárólag cselekvőképes (nagykorú személy, akinek a cselekvőképessége nincs korlátozva vagy kizárva) vásárlók számára lehetséges.
Alkoholtartalmú italokat csak 18 életévüket betöltött vásárlóinknak tudunk értékesíteni!
Megrendelés és szállítás kizárólag a www.italdepo.hu oldalon keresztül.

A megrendelés elfogadása általában a megrendelés visszaigazolásával, e-mail formájában vagy telefonon, de legkésőbb az áru kiszállításával történik. A megrendelés beérkezéséről küldött automatikus értesítés még nem tekinthető a megrendelés elfogadásának.

Az Italdepo szabadon dönthet arról, hogy az online megrendelést elfogadja-e. Az erre vonatkozó döntés az Italdepo saját mérlegelésétől függ. A megrendelés visszautasítása megfelelő indokkal lehetséges.

Felhívjuk Tisztelt Vásárlóink figyelmét, hogy bár mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékek fotóit frissítsük, előfordulhatnak időről-időre változások. Ez címkére, díszdobozra, üvegformára egyaránt érvényes!


3. ÁRAK

A megrendelés időpontjában feltüntetett árak forintban értendők, tartalmazzák a törvény szerinti áruforgalmi adót, azonban az árak a szállítási költségeket nem tartalmazzák. A termékek fizetése utánvéttel (készpénzben az áru átvételekor), vagy előreutalással történhet.


4. ÁTVÉTELI LEHETŐSÉG, SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉGEK, FELTÉTELEK

Amennyiben a kiszállítást nem kívánja igénybe venni, Önnek lehetősége van a terméket, megrendelését követően telefonon vagy elektronikus levélben egyeztetett határidőn belül személyesen átvenni budapesti üzletünkben.
Címünk: Budapest, 1194 Hofherr Albert u. 89.

 

A személyes átvétellel megjelölt rendeléseket 8 naptári napig tartjuk. Amennyiben később szeretnék átvenni, a megrendelés leadásakor jelezzék!Szállítási költségek küldeményenként:

Szállítás Budapesten 6-22h között:

 

5 000 és 10 000 Ft között a kiszállítás díja 2000 Ft
10 000 és 15 000 Ft között a kiszállítás díja 1000 Ft
15 000 és 20 000Ft között a kiszállítás díja 500 Ft
20 000 Ft felett DÍJTALAN.
Sürgősségi felár: +2000 Ft (24 órán belüli kiszállítás)


A szállítási értékek göngyöleg nélkül értendőek!

Szállítás Vidékre 8-17h között:

A kiszállítás és csomagolás díja: 25kg-os csomagig, csomagonként 2000.-Ft.

Kiszállítás jelenleg csak Magyarországon belül lehetséges.
A szállítási költségek magukban foglalják a mindenkori áruforgalmi adót és az utánvét költségét.

A kiszállítást a GLS Futárszolgálat, illetve Budapesten, saját gépjárművel végezzük raktárunkból az Ön által megadott küldési címre. Amennyiben a kiszállítás nem lehetséges, mert nincs raktáron a megrendelt áru vagy a szállítás egyéb okból késik, akkor az Italdepo arról értesítést küld.

Az Italdepo nem vállal felelősséget a valószínűsített szállítási időpontért.
A szállítási idő Magyarországon belül kb.1-3 munkanap.

Amennyiben egy áru a szállítás során megsérül, úgy azt a szállító felé haladéktalanul jelezni kell, hogy a kár érvényesíthető legyen. Az Italdepo harmadik fél esetleges vétkes magatartásáért nem vállal felelősséget.

Az Italdepo nem vállal felelősséget a szállítók és gyártók részéről fellépő szállítási akadályoztatásért. Amennyiben a szállítás vagy a megállapodott szállítási határidő betartása olyan körülmény miatt, amely az Italdepo hatáskörén kívül áll, nem lehetséges, úgy az Italdepo jogosult, a szerződéstől részben vagy teljesen visszalépni. Az Italdepo a vásárlót erről haladéktalanul tájékoztatja. Kártérítési igények ebben az esetben kizártak. Amennyiben a fizetés vagy az Ön számlájának megterhelése már megtörtént, úgy az Italdepo ezeket az összegeket díjmentesen visszautalja.

 

A futárszolgálatok szolgáltatásainak hibájáért cégünk nem vállal felelősséget. A csomagokat a legnagyobb körültekintéssel csomagoljuk, a megbeszélt időpontban postázzuk, de nincs befolyásunk a futárok által felvett csomagokra.


5. FIZETÉS és TULAJDONFENNTARTÁS

A vételár legkésőbb az áru átvételekor esedékes. Az áru a teljes kifizetésig az Italdepo tulajdona marad. A fizetés történhet utánvéttel (készpénzben az áru átvételekor) vagy előreutalással.

1. Utánvét
Az utánvét fizetésekor az utánvét díj közvetlenül a kézbesítőnek fizetendő. A szállítási költség már tartalmazza az utánvét díját is.

2. Előreutalás
Előreutalás esetén a számla összegét a szerződéskötést követő 7 napon belül kell átutalni az általunk megadott számlaszámra. A megrendelt árut jóváírásig lefoglaljuk az Ön számára. A fizetési határidő eredménytelen letelte után a rendelését már sajnos nem tudjuk figyelembe venni. A kiszállítás csak a fizetés beérkezése után történhet.


6. ELÁLLÁSI JOG

A távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II. 5.) Kormányrendelet (rendelet) alapján úgynevezett elállási jog (a termék visszaküldésének joga, visszaküldési garancia) illeti meg a megrendelőt internetes vásárlás esetén.
A vevő a termék átvételétől és a szolgáltatás igénybevételére vonatkozó szerződés megkötésétől számított 14 munkanapon belül élhet elállási jogával.
Elállás esetén, az interneten megkötött szerződés a szerződéskötés napjára visszamenőleg kerül megszüntetésre, ezért olyan helyzetet kell teremteni, mintha a fogyasztó meg sem rendelte volna a terméket az online shopban. Ez azt is jelenti, hogy a fogyasztó köteles a terméket saját költségén, megfelelően becsomagolva, használatlan, ill. sérülésmentes állapotban az eredeti számlával együtt visszaküldeni címünkre. Az eladó pedig köteles legkésőbb 30 napon belül a fogyasztó által kifizetett teljes összeget visszatéríteni.
Esetleges kérdések esetén vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal!


7. GARANCIA / JÓTÁLLÁS; jogérvényesítési lehetőségek

Az online shopban kapható termékekre a vonatkozó jogszabály szerinti jótállási feltételek érvényesek. Mivel az Italdepo a termékek forgalmazásával, nem előállításával foglalkozik, Ön a gyártói garanciából eredő igényeket közvetlenül a gyártóval szemben érvényesítheti. Kérjük, hogy a gyártói garanciával kapcsolatos igényeit közvetlenül a gyártó ügyfélszolgálatánál (információt kérjen ügyfélszolgálatunknál) jelentse be.

Amennyiben az Italdepo és Ön között esetlegesen fennálló fogyasztói jogvita tárgyalások során nem rendeződik, az alábbi jogérvényesítési lehetőségek állnak nyitva az Ön számára:

Bejegyzés a vásárlók könyvébe. A vásárlók könyve az Italdepo üzletében elérhető. Az ide írott bejegyzésekre az Italdepo 30 napon belül írásban válaszol.

Panasztétel a fogyasztóvédelmi hatóságoknál. Amennyiben Ön a fogyasztói jogainak a megsértését észleli, jogosult panasszal fordulni a lakóhelye szerint illetékes fogyasztóvédelmi hatósághoz. A panasz elbírálását követően a hatóság dönt a fogyasztóvédelmi eljárás lefolytatásáról. Az Italdepo üzletében megtalálható a helyileg illetékes fogyasztóvédelmi hatóság megnevezése és elérhetősége.

Békéltető testület. A termékek minőségével, biztonságosságával és a termékfelelősségi szabályok alkalmazásával, valamint a szerződés megkötésével és teljesítésével kapcsolatos fogyasztói jogvita bíróságon kívüli, békés rendezése céljából eljárást kezdeményezhet a lakóhelye szerint illetékes szakmai kamara mellett működő békéltető testületnél.

Budapesti Békéltető Testület
Címe: 1016 Budapest, Krisztina krt. 99.
Telefonszáma: (1) 488-2131
Fax száma: (1) 488-2186
Név: Dr. Baranovszky György
E-mail cím: bekelteto.testulet@bkik.hu;

Bírósági eljárás. Vásárlóként jogosult a fogyasztói jogvitából származó követelésének a bíróság előtti érvényesítésére polgári eljárás keretében a Polgári Törvénykönyvről szóló 1959. évi IV. törvény, valamint a Polgári Perrendtartásról szóló 1952. évi III. törvény rendelkezései szerint.


8. ADATVÉDELEM, ADATVÉDELMI BELEEGYEZŐ NYILATKOZAT

Az Italdepo üzemeltetői a weboldal felületén, valamint az ehhez kapcsolódó tevékenysége során a Felhasználói adatok kezelésében az 1992. évi LXIII. törvény, a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról; az 1995. évi CXIX. törvény, a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről; az 1998. évi VI. törvény, az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során az alábbi adatkezelési szabályokat érvényesíti:

A Felhasználók hozzájárulnak, hogy a Szolgáltató kezelje a Felhasználók személyes és különleges adatait. Személyes adatnak tekintendő minden olyan információ, amely alapján egy személy közvetetten vagy közvetlenül beazonosítható (pl.: név, lakcím, e-mail cím, stb.).
Vásárlás során Ön az Italdepo adatbázisába írja be az adatait, amit mi az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezelünk.

 1. Az Italdepo kijelenti, hogy Felhasználói által megadott minden adatot, bizalmas információt, tényt bizalmasan kezel. Kivételt képez ez alól, hogy az Italdepo a Felhasználó személyes adatait a vásárlás teljesítéséhez az áruátvételi szerződéssel rendelkező kereskedelmi partnerei számára átadja. Az Italdepo ugyanakkor fenntartja magának a jogot, hogy amennyiben Felhasználóval szemben a szolgáltatással való visszaélés vagy egyéb bűncselekmény gyanúja merül fel, annak személyes adatait az illetékes hatóságok számára átadja.
 2. Felhasználói számára az Italdepo lehetőséget biztosít, hogy a róluk tárolt adatokat bármikor megtekinthessék, szükség esetén módosíthassák, vagy törölhessék.
 3. Az adatok egyéb célra csak az érintett kifejezett írásbeli hozzájárulásának megadása esetén kerülnek felhasználásra.
 4. A Felhasználói adatokba kizárólag az Italdepo erre jogosított munkatársai tekinthetnek bele. A Felhasználókról tárolt személyes adatokat (beleértve az e-mail címet is) az Italdepo harmadik fél számára nem szolgáltatja ki. Kivételt képez ez alól, hogy az Italdepo a Felhasználó személyes adatait a vásárlás teljesítéséhez az áruátvételi szerződéssel rendelkező kereskedelmi partnerei számára átadja.
 5. Az oldal szolgáltatásaiban való részvétel önkéntes. Az Italdepo kötelezi magát, hogy semmilyen szankciót nem érvényesít azon Felhasználóval szemben, aki a nem kötelező adatszolgáltatást megtagadja.
 6. Az Italdepo gondoskodik arról, hogy szolgáltatásai révén a Felhasználókról megszerzett adatok felhasználása megfeleljen a mindenkor hatályos magyarországi jogszabályoknak.
 7. Az Italdepo vállalja, hogy a rendelés során a Felhasználók által megadott e-mail címekre nem küld levelet. Hírlevél küldését is csak azok számára, akik az Italdepo online oldalán külön feliratkoznak erre.
 8. Az Italdepo minden tőle elvárható intézkedést megtesz az adatok biztonságos őrzésére, de nem vállal felelősséget az adatok megrongálódásáért, megsemmisüléséért vagy illetéktelen kezekbe kerüléséért műszaki hiba, természeti csapás, terror- vagy bűncselekmény esetén.
 9. Az Italdepo megtesz minden tőle elvárható intézkedést, hogy az oldalaihoz való hozzáférés folyamatos és hibamentes legyen, de nem vállal felelősséget az esetlegesen fellépő hibákért, mely az oldalak nem megfelelő működését és/vagy esetleges adatvesztést okoz.
 10. A kiszállított áru minőségi és mennyiségi reklamációját csak az áru átvételekor tudjuk elfogadni.
 11. Amennyiben a kiszállított terméket a megbeszélés szerinti időpontban és helyen nem veszik át, a házhozszállítás meghiúsultnak minősül, a szerződés megszűnik.
 12. Fizetés készpénzben az áru átvételekor történik, vagy előreutalással.
 13. Abban az esetben, ha megrendelt áru nincs raktáron, telefonos egyeztetés után a megrendelés módosulhat.  

Az Italdepo az Ön adatainak mentése és feldolgozása során szigorúan betartja az érvényes adatvédelemi szabályokat. Az Italdepo a műszaki lehetőségek aktuális állásának és az intézkedések üzleti elfogadottságának figyelembe vételével gondoskodik a személyes adatok védelméről. Az Italdepo a szolgáltatások teljesítése során kizárólag olyan dolgozókat és partnercégeket vesz igénybe, akik az Italdepo-val szemben kötelezettséget vállaltak a titkos adatok védelmére.
Az Italdepo a Felhasználó adatait nem foglalja rendszerbe, azok között semmilyen módon nem tud keresni, ezért kell minden alkalommal megadni minden szállításhoz szükséges információt.


9. HASZNÁLATI MEGJEGYZÉSEK


A jelen weboldal használatára az itt megadott feltételek érvényesek:

Alkoholtartalmú italokat csak 18 életévüket betöltött vásárlóinknak tudunk értékesíteni!
A jelen weboldal használója beleegyezését adja a jelen szabályokhoz és igazolja, hogy az Italdepo a weboldal használatával kapcsolatosan nem vonható felelősségre.

Az Italdepo weboldalának tartalma (szövegek, képek) valamint a weboldal megjelenése kizárólag a vásárlók tájékoztatását szolgálja, és szerzői jogvédelem alatt állnak. Az oldal tartalmából másolni, adatokat menteni nem engedélyezett. Bármilyen felhasználáshoz kifejezett írásos jóváhagyásra van szükség. A termékek képei csak illusztrációk, a csomagolást (főleg a díszdobozokat és a címkéket) a gyártók változtathatják!

Árak, Akciós termékek

A honlapon szereplő árak bruttó árak, a termékeket kizárólag db-ra értékesítjük.

A weboldal használata a vásárló saját kockázatára történik. Az Italdepo nem vállal felelősséget az oldalról elérhető idegen weboldalak tartalmáért. Az Italdepo ezúton kifejezetten elhatárolódik minden az oldalról elérhető, külső weboldal tartalmától és ezeket a tartalmakat nem tekinti sajátjának. A jelen nyilatkozat érvényes minden megjelenített linkre és a linkeken keresztül elérhető oldalak teljes tartalmára.

Az Internet kapcsolatból, illetve az adatbázis kapcsolatban (pl.: karbantartás miatt) bekövetkező hibákból adódó károkért felelősséget nem vállalunk. Fenntartjuk a jogot az akciós és az egyéb árak megváltoztatására, illetve az akciók előzetes figyelmeztetés nélküli megszüntetésére. A feltüntetett akciós árak a mindenkori készlet erejéig érvényesek! Az időponthoz kötött akciók, termékenként külön feltüntetésre kerülnek. Fenntartjuk a jogot, (és annak lehetőségét), hogy a weboldalon látható készlet a rendelés pillanatában nem áll rendelkezésre, ezért a Felhasználót (Vevőt) nem tudjuk kiszolgálni a kért termékkel. Az ebből adódó mindennemű kártérítést elutasítjuk. Jogi út kizárva.

A tájékoztató és a vásárlás menüpont tartalmazza az általános szerződési feltételeket. A nem szabályozott kérdésekben a polgári törvénykönyv, a távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999 (II.5.) kormányrendelet, és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. tv. rendelkezései az irányadók. A webáruház oldalainak böngészésével, továbbá megrendelésének rögzítésével elfogadja az 1000-JÓ-S Kft. általános szerződési feltételeit, továbbá adatkezelési elveit.


Hasznos oldalak: Ital.lap.hu | Vodka.lap.hu | Whiskey.lap.hu

ItalDepo | Cím: 1194 Budapest, Hofherr Albert u. 89. | Ügyfélszolgálat: +36 1 281-0015

Pinterest