Absolut Vodka Andy Warhol Edition 0,7 (2014)

4 690 Ft

Absolut. Egy kitűnő vodka a jellegzetes formájú palackban: letisztult vonalak, hibátlan tisztaságú üveg. Pontosan ezen tulajdonságai inspirálták az amerikai Andy Warhol-t a pop-art-os képzőművészt, hogy megfesse az Absolut Vodka palackját 1986-ban, egy évvel halála előtt.
Warhol számos művészi alkotást készített az Absolut palackról. Közülük az egyik indította el az Absolut Art Reklámsorozatot, és jelölte ki az Absolut és a művészetek élethosszig tartó kapcsolatának kezdetét. Az Absolut azóta számos művésszel működött együtt a világ minden tájáról.
Az Absolut volt az első alkohol márka, mely szoros kapcsolatot alakított ki művészekkel és művészetekkel is egyaránt. Függetlenül a stílustól és a kifejezőeszköztől, minden műalkotás egyszerre képviseli a művész vízióját és az Absolut szellemiségét. Ami kísérletezésként indult, kölcsönös inspirációs forrássá és hosszútávú partnerséggé vált az Absolut és a művészvilág között.
A kortárs művészet szerves része az Absolut-nak: az Absolut Art Award program célja, hogy támogassa művészek, szakírók, kritikusok és intézmények azon erőfeszítéseit, hogy új alkotásokat mutathassanak be, új ötletek megszületését ösztönözhessék, és hogy összehozzák a művészetszerető embereket.
Ez a limitált kiadású palack az Andy Warhol Alapítvány együttműködésével készült. Az alapítvány a kortárs művészetek egyik jelentős támogatója: eddig több mint 250 millió US dollárnyi ösztöndíjat és művészeti támogatást osztottak ki, Andy Warhol végakaratának megfelelően.
További információért látogasson el az absolut.com vagy a warholfoundation.org oldalakra.

Elfogyott

Egység ár: 6700 Ft/ liter
Cikkszám: 95569 Kategória:

További információk

Kiszerelés

×

Cart

Close Panel