Szicsek pálinkafőzde

Panyolai Pálinkamanufaktúra

A pálinkatörvény kimondja, hogy pálinka elnevezést kizárólag Magyarországon termelt gyümölcs (illetve szőlőtörköly) lepárlásával készített, legalább 37,5% alkoholtartalmú ital kaphat. Így, csak a köznyelvben van helye a “mézes pálinka” meghatározásnak, de miután el kell teljen még néhány év, amíg a fogyasztók ezzel megbarátkoznak, a legjobb, legismertebb mézesek is ebben a kategóriában kaptak helyet.

Márton János

Zsindelyes pálinkafőzde

Bolyhos és fia

Várda Drink ZRt.

Rézangyal pálinkák

Békési és fia

Árpád Pálinkaház

Agárdi Pálinkafőzde

Pannonhalmi Pálinkárium

A Pannonhalmi Pálinkárium 1917-es megalakítását követően már csaknem 100 éve pálinkafőzdeként működik. Fontosnak tartjuk a hagyományok tiszteletét és elődeink pálinkafőzési tudományának megőrzését az utókor számára!

Egyéb Valódi pálinkák

Tokaj Spirit

A Tokaj Spirit – egy kis arculatfrissítést követően – a 2012-ben alakult Tokaj-hegyaljai Likőr- és Pálinkamanufaktúrából nőtte ki magát a magyar italpiac egyik leginnovatívabb szereplőjévé.

Zimek Pálinka Manufaktúra

×

Cart

Close Panel