Az Italdepo elkötelezett híve a kultúrált alkoholfogyasztásnak.
Szeszesitalok fogyasztását 18 éven aluliaknak
nem ajánljuk és kiszolgálni nem tudjuk.
Kérjük nyilatkozzon életkoráról!
Igen, elmúltam már 18 éves | Nem, még nem vagyok 18 éves
Főoldal
Webáruház
Vodka, Ízesített vodka


Grey Goose Ducasse Extraordinary Vodka 0,7 fa díszdobozban
cikkszám: 96185
Ár: 28.990 Ft/db
Egységár: 41.414 Ft/l
Csom. egység: 1 db
 

A Grey Goose vodkával a franciák megmutatták a világnak, hogy Cognac tartomány nem csak az elsőrendű szőlőből készülő borpárlatról híres, hanem kiváló gabonájáról is (abba most nem mennék bele, hogy van világhírű szőlővodkájuk is, ez a Ciroc). A Champagne mészkövein szűrt, 5 lépésben lepárolt luxusvodka díjak sokaságát hozta az elmúlt évek során Franciaországnak. A Grey Goose titka a tökéletes alapanyagon kívül abban áll, hogy a lepárlás folyamán minden egyes lefőzendő adagot szigorúan ellenőriznek a pincemester, Francois Thibault szakértelmével és vezetése alatt. A Grey Goose így nyeri el egyedi, kizárólag rá jellemző frissességét és természet adta tisztaságát, mely méltán emeli a Szürka Ludat a világ legfinomabb vodkái közé.

 

A Ducasse egy teljesen más irányt mutat, hiszen a gabonát pörkölik, pirítják, ennek hatására étkezés végén, kávé mellé javasolt fogyasztani. Francois Thibault mellett Alain Ducasse a keresztapa, aki több Michelin-csillagos étterem vezetője, így hihető az ajánlás.

 

Illatában friss vanília, meleg briós, lágy karamell, pirított mandula, keserű csokoládé, pörkölt kávé, íze kristálytiszta, lágy, édes jegyekkel, hosszú, bársonyos lecsengéssel.


Hasznos oldalak: Ital.lap.hu | Vodka.lap.hu | Whiskey.lap.hu

ItalDepo | Cím: 1194 Budapest, Hofherr Albert u. 89. | Ügyfélszolgálat: +36 1 281-0015

;
Pinterest