Az Italdepo elkötelezett híve a kultúrált alkoholfogyasztásnak.
Szeszesitalok fogyasztását 18 éven aluliaknak
nem ajánljuk és kiszolgálni nem tudjuk.
Kérjük nyilatkozzon életkoráról!
Igen, elmúltam már 18 éves | Nem, még nem vagyok 18 éves
Főoldal
Webáruház
Rum, Cachaca, Pitu


Sailor Jerry fűszeres (spiced) rum 0,7
cikkszám: 59117
Ár: 7.390 Ft/db
Egységár: 10.557 Ft/l
Csom. egység: 1 db
 

Sailor Jerry 40%-os, szigetországi rum:


1999-ben született egy amerikai ügynökség és a William Grant & Sons üzlete folytán. Alapja karibi rum, amelyet Skóciába importálva fûszerekkel kevernek. Itt is palackozzák és hozzák forgalomba.

Illatai: lágy, simulékony, fûszeres, tisztán érezhetõ vaníliával és karamellel.

Íz: Kiegyensúlyozott vanília és gazdag karamell, fahéj, szerecsendió és mandula jegyekkel.

Sailor Jerry alakja:

Sailor Jerry alias Norman Keith Collins igazi amerikai legenda, akit a kompromisszumok nélküli élete, hihetetlen személyisége és eredeti tattoo mintái tettek naggyá.

Sailor Jerry Collins 1911-ben született Kaliforniában. Igazi független lélek módján rengeteg mindennel próbálkozott, míg 19 évesen beállt az U.S.A Haditengerészetéhez. Tetoválni még mindezek elõtt Chicagóban tanult meg, becenevét a Sailor Jerry-t tengerésztársaitól kapta.

A tengerészet után Hawaion telepedett le és Honolulu kínai negyedében nyitotta meg saját tattoo-szalonját. A városban csak itt lehetett tetoválást csináltatni abban az idõben, ezért meglehetõsen nagy volt a verseny a "szalonban" ahol fölényeskedõ, hangos és gyakran részeg tengerészek támolyogtak büszkélkedve a bicepszükön található új mintákkal. Sailor Jerry mindeközben mérnöknek tanult, új tetováló tûket fejlesztett és csinálta saját rádiómûsorát - Old Ironsides- címen.

Tagadhatatlan, hogy az old school tattoo iskola egyik atyja. Üzletét a bátor és feltûnõ képekre alapozta, melyeket mûvészi egyszerûséggel dolgozott ki. Folyamatosan tökéletesítette technikáit, színeit illetve nagyon tisztán és higiénikusan dolgozott. 1970. márciusában a következõt nyilatkozta:
"Tanulmányozom ezt a dolgot már hosszú ideje, de elkezdett egyre érdekesebbé válni."

1973-ben hunyt el, Honoluluban. Munkáinak jogait Ed Hardy & Mike Malone Sailor Jerry két pártfogoltja vásárolta meg és számos könyvet, összefoglalót publikáltak mesterükrõl.

 


Hasznos oldalak: Ital.lap.hu | Vodka.lap.hu | Whiskey.lap.hu

ItalDepo | Cím: 1194 Budapest, Hofherr Albert u. 89. | Ügyfélszolgálat: +36 1 281-0015

Pinterest